dijous, 25 de novembre del 2010

El professorat de secundària de ciències davant la incorporació de l'alumnat immigrant a l'aula ordinària: idees, pràctiques i noves propostes

Recordau que tenim la possibilitat de seguir per videoconferència des del CEP d'Eivissa la ponència que la Montserrat Torremilans farà al CEP de Palma per al seminari "De l'aula d'acollida a l'aula ordinària" que es fa a Palma. La ponència serà el proper dia 9 de desembre a les 16 h. Si hi voleu assistir heu de confirmar la vostra assistència abans del 3 de desembre per tal de reservar l'aula de vídeoconferències.

En aquest enllaç podeu accedir al bloc de Montserrat Torremilans i Lluís, professora de Ciències Naturals de l'IES Jaume I de Salou, on es presenta el seu treball, fruit d'una llicència d'estudis, en què fa propostes i dóna idees de com atendre l'alumnat nouvingut a l'aula ordinària a l'assignatura de Ciències Naturals:
http://llicenciatorramilans.blogspot.com/

Hi trobareu els següents apartats. Molt interesant i útil, per exemple, la prova inicial per saber els coneixements previs dels alumnes sobre el tema del cos humà.

1.RESUM DEL TREBALL (1)
2.MEMÒRIA (1)
3.PROPOSTES (2)
4.PLA INDIVIDUAL INTENSIU (1)
5.PROVA INICIAL (1)
6.ACTIVITATS (INTRODUCCIÓ) (1)
7.MODELS D'ACTIVITATS (8)
8.DIFUSIÓ (1)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada